Om å blogge og å ikke blogge

Det er ett og et halvt år siden jeg har bidratt på denne bloggen. Inni meg har jeg skrevet sikkert hundre slagferdige, interessante innlegg, med bilder og alltingen, men her inne har visst bare Lars latt høre fra seg. Hva skjedde?

I august 2012 begynte jeg å jobbe i voksenjobb, det kan selvsagt ha noe med saken å gjøre. Det er ikke til å komme fra at en student har litt mer tid til overs enn en lærer har. Som student har du alltid litt dårlig samvittighet fordi du kunne ha lest mer, forberedt deg bedre til neste forelesning og tatt flere notater. Det er imidlertid bare dårlig samvittighet overfor deg selv. Studielånet tikker inn på konto, og du får ikke mer igjen for det enn fruktene av din egen innsats, samt mye kaffe, øl og nudler.
Som lærer har du også alltid dårlig samvittighet. For også som lærer kunne du alltid gjort mer. For andre. Enda viktigere: Noen andres barn. Så da gjør du det.

Nå skal jeg ikke tegne et bilde av meg selv som verdens mest engasjerte og selvutslettende lærer som bruker all tiden min på jobben. Jeg tror ikke det er til det beste for verken samfunnet eller individet at man blir kun et yrke, og jeg tror ikke en blir den best mulige yrkesutøver av å bare utøve yrket sitt heller. Men, det er vanskelig å legge fra seg jobben, og jeg har jobbet mye.

Dette innlegget skal ikke skrive seg inn i debatten om lærerernes arbeidstid, så glem det jeg sa, kjære lesere. Jobben min er bare en dårlig unnskyldning for å forsømme trofaste fans, det er helt uakseptabelt og jeg innrømmer at jeg kan være en real latsabb.
Her er poenget: BEKLAGER RADIOSTILLHETEN! Vi har mange ganger lovet bot og bedring på oppdateringsfronten, og ikke bestandig klart å følge opp, men la oss si at vi skal prøve. Som Lars skrev tidligere er det bollebaking på gang, og med fare for at Annastova utvikler seg til en mammablogg kan jeg jo benytte fritida til å ordgyte litt.

Bloggen Annastova har så vidt fylt tre år. I følge Google Analytics er dere, leserne våre, 55% menn og 45% kvinner, mellom 18 og 70 år, og dessuten har vi lesere fra hele 29 land. Norge, USA og Storbritannia er på topp tre og fem av sju verdensdeler er representert. Av de mer overraskende gjestene på sida finner vi noen i blant annet Senegal, Kazakhstan og Canada. Her kan en vel mistenke Google-søket for å ha en finger med i spillet, i hvert fall hvis en ser på hvor lenge disse leserne er inne på sida, men velkomne skal dere uansett være!
I Norge har vi lesere i alle fylker, med Sør Trøndelag, Møre og Romsdal og Oslo øverst på lista. Med tanke på den geografiske spredningen er det ikke urimelig å anta at en del av dere lurer på hva vi driver med, siden dere ikke har anledning til å ta en sving bortover Dalsfjordvegen for å se ned i tunet vårt. Kjenner jeg brygger på både ett og to innlegg i tida framover, det skal vel la seg smette inn mellom føding og amming et sted.
Jeg lurer likevel på hva dere lurer på. Hva vil dere lese om? I skolen er man opptatt av elevmedvirkning, i bloggsfæren er det viktig med lesermedvirkning, tror jeg. Kom med requests i kommentarfeltet under!

XOXO

(P.S. Dette er ikke et forsøk på å generere kommentarer. Vi bryr oss ikke om hitlister for bloggere. Til det er vi alt for pretensiøse. D.S.)

 

Kommentarer  

 
+2 # Julie 27-02-2014 21:07
Jeg vil lese om beibien. Hva dere har kjøpt, hvordan rommet ser ut osv. Har sett litt mye Unge mødre i det siste, og fått babydilla dessverre
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # Sigurd 03-03-2014 11:17
Hurra!
Generelt liker jeg innlegg om gårdsprosjekter ; slike eksotiske ting vi byslaver ikke har mulighet til å gjennomføre (hva skjedde med biene?). Og babyavføring, selvsagt.
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # Karl Yngve 03-03-2014 21:03
Korleis gjeng det med Mossa? Og kyllingane? Kva serier har de sett i det siste? Nokon som utmerker seg? Kva hobbyprosjekter har de for tida? Og sjølvsagt: Det er absolutt spanande å få høyre om baby-livet, når den tid kjem!
Svar | Svar med sitat | Siter
 

Annastova er kårhuset i Nilsgarden dit odelsguten Lars har tatt med seg bykona Hanne. Neste generasjon er også kome i hus, vår vesle Nils. Saman og kvar for oss syslar me med ulike gardsprosjekt som me skriv om på bloggen.

Besøksteller
Artikkelvisninger : 126283
Innlogging