God påske!

En liten påskehilsen fra kyllingene og resten av oss i Annastova. Bildet viser en typisk situasjon: foringstid. Det går mye i spising. Kyllingene har flyttet hjemmefra og ut i fjøset, der Lars har laget et innebur til dem. Nå har de masse tumleplass og to lange vagler. Vi venter fortsatt på at de skal avsløre om de er gutter eller jenter, men inntil videre ser dere jo at de har begynt å få skikkelig fine farger. Nummer tre og fem er svarte, nummer seks er brunsvart, nummer en er lysebrun, nummer fire er hvit og svart og nummer to er helt hvit. De kyllingene som var gule når de klekket (en, to og fire) er litt forsiktige og engstelige, mens de som var svarte er mer freidige og frempå. De holder seg ofte i to klikker hvis de ikke samles rundt matfatet eller under varmelampa.

For dere som har ventet spent på oppdatering om ender: eggene var ikke befrukta, så vi må prøve på nytt. Akkurat nå ser vi an ruginga litt i påvente av en annen eggleverandør som har en rase Lars har ønsket seg lenge. Kan dere tenke dere hvilken? Følg med!

 

Annastova er kårhuset i Nilsgarden dit odelsguten Lars har tatt med seg bykona Hanne. Neste generasjon er også kome i hus, vår vesle Nils. Saman og kvar for oss syslar me med ulike gardsprosjekt som me skriv om på bloggen.

Besøksteller
Artikkelvisninger : 112879
Innlogging