Livstegn fra Sæsstripa

Endelig er vi her! Vi har bodd i Annastova i en måned, og ting er begynt å falle på plass. Vi har fått internett i hus etter mye strev og irriterte telefonsamtaler med Eltel, og alle kassene er ryddet vekk.

Mossa er ute om natten og sover dagen lang, når hun ikke har besøk av Pusulf, katten i Nilsstova. Pusulf er en kattunge på vei inn i tenårene, og energinivået er deretter. Vi er litt usikre på om Mossa liker ham eller ikke.. For to uker siden fikk vi faktisk enda en katt, Sinus skal nemlig bo hos oss mens Helene og Karl Yngve er i USA. Tre katter i tunet er egentlig mer enn nok, men jeg får av og til lyst til å eie alle kattene i verden. De er så søøøte!

Vi har ikke kommet i gang med så mange landbruksrelaterte prosjekter ennå, men Lars har melket kyr og vært med på nødslakt, og vi har laget saft, is og en del andre gode ting. Den fantastiske kjøkkenmaskina vi fikk til bryllupet vårt skal ha mye av æren her, vår elskede ChickenAid! Er den ikke fin? Den elter og safter og kverner og ordner opp.
Vi har forresten brukt en del tid på å kose oss med flotte bryllupsgaver, tusen takk til alle snille som gav oss så mye fint!

Jeg har begynt på PPU på Høgskulen i Volda, og trives der. PPU er vel alt som tidligere PPU-studenter hadde fortalt (advart?) meg om, men det er mye interessant også - og en kan ikke ha det moro hele dagen når en skal gå på skole, da blir en bare bortskjemt!

Det har vært spennende å følge med på skoledebattene i valgkampen nå som jeg ligger an til å bli lærer (i hvert fall på deltid), og i den anledning vil jeg forresten ønske alle et godt valg i dag, husk å bruke stemmeretten deres!


I tillegg til å plukke bær og sanke annen grøde har vi kjøpt nye lamper, bokhyller og et klesskap, og litt andre snacksy ting, for eksempel denne dejlige klokken fra Koziol. Den bruker vi blant annet når vi skal rekke ferga, som dere ser på bildet øverst.. Det er faktisk ganske fint å sitte på ferga og lese mens en drikker kaffe fra termos, det sikrer meg en times pensumlesing daglig samt et anstendig kaffeinntak.

Vi har vært litt sene med å blogge nå etter at vi flytta, mye fordi vi strevde med å få internett i hus, men også fordi vi har somla litt. Dette beklager vi, vi lover å øke informasjonsstrømmen ut i eteren. Ellers vil vi gjerne vite hva dere lurer på eller vil lese om? Skriv en kommentar under, så skal vi skrive!

 

Kommentarer  

 
+1 # Siri 12-09-2011 14:58
Ntaaw, nyyyydeleg tun!
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # tante Grethe 13-09-2011 20:21
Einig med deg Siri
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # Marthe 12-09-2011 15:09
So koseleg då. Tre katter er vel ca fire for mykje, men sikkert koseleg og.
Eg lurer på kven bærplukkaren på øverste bildet er eg..
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # Hanne 12-09-2011 16:34
Det er Lars Olav, det glemte jeg å skrive :)
Han plukker stikkelsbær her, og hvis noen lurer: Stikkelsbær stikker!
Svar | Svar med sitat | Siter
 
 
0 # Martin 14-09-2011 09:16
Jeg vil minne dere på å ta før-bilder. Man er gjerne god til å ta etter-bilder, f.eks av hvor fint det ble etter at man pusset opp/malte veggen, ryddet krattet, etc., men blir enda bedre hvis man får med kontrasten til hvordan det så ut før man la sine forbarmende hender på verket.

Med dét vil jeg også oppfordre til å skrive om planlagte prosjekt (f.eks oppussing) som kan inkludere slike før-bilder).
Svar | Svar med sitat | Siter
 

Annastova er kårhuset i Nilsgarden dit odelsguten Lars har tatt med seg bykona Hanne. Neste generasjon er også kome i hus, vår vesle Nils. Saman og kvar for oss syslar me med ulike gardsprosjekt som me skriv om på bloggen.

Besøksteller
Artikkelvisninger : 112877
Innlogging